InloggenGastenboek

avuryn

Nu op de site

We hebben 3 gasten online
Wie zijn wij? PDF Afdrukken E-mailadres
Geschreven door Chantel & Danielle   
dinsdag 12 oktober 2010 13:01

Je bent niet voor niets aan het rondneuzen op Billiezz.nl, dus je wilt ook weten wie erachter zitten. Dat zullen we je hier dan eens gauw vertellen.

 

Chantel Couwenberg

Chantel is 33 jaar, fulltime moeder van 3 kinderen (en parttime van nog 3!) en de creatieve geest achter onze haakpatronen. Altijd creatief geweest, ooit een confectieopleiding gevolgd en sinds 2010 fanatiek haakster. Ze beheerste binnen de kortse keren de vele haaktechnieken tot in de puntjes en was al snel uitgekeken op het aanbod in patronen. En als je iets zelf beter kan, dan moet je dat doen! Dus is ze haar eigen amigurumi patronen gaan maken, die je hier op de site (voor een schijntje) kunt kopen. Maar daarnaast haakt ze in zo'n razend tempo, dat ze ook kan voorzien in kant-en-klare amigurumi figuren.

 

Danielle Verstegen

Danielle is 28 jaar, moeder van 1 dochter, en staat in het dagelijks leven voor de klas. Ze is echter ook een creatieve geest, met name op het gebied van tekstschrijven, grafisch ontwerp en webdesign. Ze is de persoon achter o.a. Oranjeshirt.net en het net gelanceerde Partees.nl. Als hobbyhaakster doet ze het zeker niet slecht, al kan ze Chantel nog lang niet bijbenen!